A bor felszolgálása nem csak annyiból áll, hogy kinyitunk egy üveget és töltünk egy pohárba! Ahhoz, hogy minden kortyot igazán élvezhessünk, megfelelő kiegészítőkkel kell felszerelkeznünk. Íme egy válogatás, amellyel lenyűgözheted barátaidat és kényeztetheti ízlelőbimbóidat!
1. Nyissa meg a palackot stílusosan és könnyedén

Mentsd meg a régi dugókat a kétpengés dugóhúzóval
Egy nagy bor a kezedben? Vigyázz, nehogy a dugó szétmorzsolódjon! A kétpengés dugóhúzó a hősöd: finoman húzza ki a dugót, anélkül, hogy tönkretenné. Külön említést érdemel a Peugeot Mathus Basalte , amely ötvözi az eleganciát és a hatékonyságot!
Búcsút inthet a gondoknak, üdvözölheti a praktikus dugóhúzókat
Nyissa meg palackjait könnyedén ezekkel a praktikus dugóhúzóknak köszönhetően! Le LM250 A Le Creuset fém karos dugóhúzó egyszerű és gyors, így pillanatok alatt kinyithatja a palackokat, és nyom nélkül tálalhatja az italokat. A Peugeot elektromos dugóhúzó Elis Reverse segítségével egy palackot egyetlen mozdulattal, egy kézzel és erőfeszítés nélkül lehet kinyitni. Végül, a GS100 csavaros dugóhúzó és kapszulavágó Le Creuset több funkciót egyesít egyetlen eszközben, így még könnyebbé téve a palackok kinyitását. Röviden: hatékony megoldások, hogy bonyodalom nélkül élvezhesse borait!
Kis plusz: ne felejtse el a coupe-capsule , elengedhetetlen a tiszta és precíz kiszolgáláshoz!

Bor, ahol és amikor csak akarja
A piknikezés és az improvizált kóstolások kedvelőinek a PM100 A Le Creuset zsebkés diszkrét, de hatékony, ideális, hogy bárhová magával vihesse. Ugyanebben a termékcsaládban megtalálható a Clavelin a Peugeot Saveurs-tól. A klasszikus sommelier dugóhúzók, legyenek azok emelőkarosak vagy csavarosak, továbbra is elengedhetetlenek: könnyűek, kompaktak és minden utazáson magával viheti őket. Ezek a dugóhúzók tökéletesek ahhoz, hogy bármikor és bárhol egyszerűen élvezhesse borát.
Pezsgő, a dugót stílusosan bontjuk
A habzóborok is megérdemlik a kis segítséget. A pezsgőbontó SW105 Pop Bulle Fekete nikkel fém könnyű, gyors és hatékony, hogy elegánsan nyissa meg palackjait. A pezsgőnyitó SW100 A csiszolt alumínium lehetővé teszi a pezsgő finom kinyitását, hogy zavartalanul élvezhesse pezsgőjét. Ezek a kiegészítők kiválóan alkalmasak az ünneplésre stílusosan és egyszerűen.

2. Levegőztesse, dekantálja és szolgálja fel az ideális hőmérsékleten
Szeretné, hogy a bor minden varázsát kibontakoztassa? Néhány kiegészítővel kihozhatja belőle az összes aromát. Az Open Up kancsó Chef & Sommelier oxigénnel dúsítja a bort és fokozza ízét, így optimális ízélményt biztosít. A cseppfogó nyakörv WA139 A Le Creuset megakadályozza a foltok kialakulását az asztalterítőn, így garantálva a tökéletes tálalást. A WA143 , egy szellőző és öntő egyben, lehetővé teszi a bor optimális körülmények közötti tálalását. Végül, a WA126 Le Creuset hűtőtok elengedhetetlen a fehér- és rozéborok hűvös tartásához, még a legmelegebb napokon is. Ezek a kiegészítők kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a bort ideális hőmérsékleten és a legjobb körülmények között tálalja.

3. A megfelelő pohár minden borhoz
A pohár alapvető szerepet játszik a borélményben. Egy nem megfelelő pohár elronthatja az egész kóstolást! Chef & Sommelier Sublym 35 C L kiemeli az aromákat és tökéletes eleganciát kölcsönöz minden kóstolásnak. A kollekció Open Up kifejezetten a fiatal borok kiemelésére lett tervezve, hogy azok megkapják a nekik járó figyelmet. Végül a whisky kóstoló poharak A Peugeot kíméletlen poharak ideálisak a szeszes italok kedvelőinek, mivel lehetővé teszik, hogy minden kortyot a legjobb körülmények között élvezhessenek. A megfelelő pohár kiválasztása garantálja a kivételes ízélményt.

4. A bor megőrzése olyan finomnak, mint az első napon
Ne hagyja, hogy egy nyitott palack elveszítse ízét! A WA137 vákuumpumpa kiszívja a levegőt és meghosszabbítja a bor élettartamát, így az aromái hosszabb ideig megmaradnak. A pezsgő- és borpumpa Epivac Duo tökéletes a megkezdett borosüvegek tárolásához, még hosszabb ideig megőrzi a buborékokat, így pezsgőinek frissességét és szénsavas jellegét. Ezekkel a kiegészítőkkel borai nyitás után is ugyanolyan finomak maradnak, mint az első napon.
